Thursday, December 15, 2011

1st Contest Gambar Saya Menarik !! by Ain



Bonjour Peeps! this day, i've stalk a few of blogs. kebanyakan contest. Wa kisah apa... Wa masuk je contest.. hahaha... asalkan menarik hati wa.. heheheh.. tapi, wa takde rezeki nak menang lagi even wa masuk banyak contest kat blog.. hhehe... maybe bukan rezeki wa. * bhsa kuang hajo! * hehehe.. sorry la, ari ni, iman takde mood sangat.. asyik marah jer.. =(  tapi, after saw this contest, my heart turned gold.. hehehe..!!
let's chilll out!


the ingredients! i mean the conditions...

  • must have a blog..
  • *Wajib*
  • follow blog Ain. Senang untuk tahu maklumat tentang contest ni..
  • Lelaki atau perempuan boleh masuk contest ni..
  • mesti buat entry tentang " 1st Contest Gambar Saya Menarik!! by Ain
  • copy banner contest dan letakkan di dalam entry tersebut serta linkkan ke blog ini
  • suka hati nak letak berapa gmbar yang menarik dan letakkan caption sekali.
  • tag 3 rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu tentang contest ni
  • hantar link contest ni ke comment box..
  • Tarikh Tutup - 20/12/2011
The Huge Present
  • First Winner - top up RM15 + blog review
  • Second Winner - top up RM 10 + blog review
  • Third Winner - top up RM5 + blog review
  • Fourth and Fifth Winner - top up RM3/header + blog review
  • Sixth and Seventh Winner - blog review 
for more information, visit AIN


Gambar 'Menarik' Iman

gambar ni kat Sentosa, Alor Star... nak pi main bowling.. hikhikhik.. my right is my Best Cousin Forever.
( BCF)

gambar ni waktu iman and the gang pergi ke rumah cikgu.. =)

gambar ni diambil di MRSM Balik Pulau. waktu ni, iman pegi ambil kakak iman... 

captured in front of my house.. this time, iman tengah menonton adik iman dan cousin sedang bermain badminton... 


tag



p/s.. addicted to participate blog contest! actually, i'm not hoping to win this contest because more participants are more impressive! iman just nak memeriahkan contest.. hikhikhik... THE END





Thanks For Reading. You Are Awesome

3 comments :

Ain Zuhairi said...

cantik semua gambar :)
good luck k~

Ash Kyouhei said...

saya dah tolong awak masukkan link penyertaan awak kat entry ni .
cuba pergi tgk, ada tak ? :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2011/11/1st-contest-gambar-saya-menarik-by-ain.html

.speaknow. said...

Ain Zuhairi... thankx A lot .. :)

Ash Kyouhie... terima kasih banyak2... u are awesome! :)